Αποκάλυψη: Το Νέο Καμουφλαρισμένο Σχέδιο Της ΕΕ!!!

Αποκάλυψη: Το Νέο Καμουφλαρισμένο Σχέδιο Της ΕΕ!!!

293
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η ελίτ της Ευρώπης προσφέρει στα κράτη μέλη 10.000 ευρώ για κάθε έναν από τους πρόσφυγες που θα δεχθεί η κάθε χώρα, και φυσικά το μάρμαρο θα πληρώσουν τόσο οι Βρετανοί όσο και οι υπόλοιποι φορολογούμενοι πολίτες του μπλοκ. Η ΕΕ δείχνει καθαρά ότι είναι διατεθειμένη να πάρει ακόμα και το τελευταίο ευρώ από τη Βρετανία, πριν την οριστική εφαρμογή του Brexit…

Το νέο απελπιστικό μέτρο εισάγεται σε μια προσπάθεια να διευκολυνθεί το αυξανόμενο μεταναστευτικό χάος στην ήπειρο, με τεράστιους αριθμούς προσφύγων να έχουν αποκλειστεί τόσο στη χώρα μας, όσο και στην Ιταλία.

Με το σχέδιο αυτό η Βρετανία θα κληθεί να καταβάλλει περίπου 18,5 εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχούν στην ετήσια καθαρή συνεισφορά της. Τα χρήματα θα πρέπει να αντληθούν από το συνολικό προϋπολογισμό, που σημαίνει ότι παρόλο που η Βρετανία δεν αποτελεί μέρος του συστήματος μετεγκατάστασης θα εξακολουθεί να συνεισφέρει βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας…

Το εν λόγω σχέδιο έρχεται, παραδόξως, μετά τις απειλές των Βρυξελλών για την επιβολή προστίμου στα κράτη μέλη που θα έφτανε προσεγγιστικά τις 230.000 ευρώ για κάθε πρόσφυγα που αρνήθηκαν να επανατοποθετήσουν, στο πλαίσιο του συστήματος των ποσοστώσεων.

Παραδόξως, επίσης, από ηθικής πλευράς, αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της ΕΕ , καθώς φανερά πλέον οι μετανάστες αντιμετωπίζονται σαν εμπορεύσιμο είδος και μάλιστα με τιμή πώλησης.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε σήμερα και από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος δήλωσε: «Για τη στήριξη των κρατών μελών των προσπαθειών επανεγκατάστασης στο πλαίσιο των στοχευμένων προγραμμάτων της ΕΕ, η Επιτροπή θα παράσχει 10.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό της ΕΕ για κάθε άτομο που θα επανεγκατασταθεί.»

Μέχρι στιγμής 8.268 μετανάστες έχουν μεταφερθεί από την Ελλάδα και την Ιταλία σε άλλα κράτη μέλη, ωστόσο το ευρωπαϊκό μπλοκ βρίσκεται μακριά από τον στόχο των 22.504.

Αν το μπόνους των 10.000 εφαρμοστεί για τους υπόλοιπους 14.000 μετανάστες που περιμένουν να μετεγκατασταθούν, ο λογαριασμός θα «κλείσει» περίπου στα 140 εκατ. ευρώ εκ των οποίων η, εντός της ΕΕ, Βρετανία θα είναι υπεύθυνη για τα 18,5 εκατομμύρια.

Πηγή