Ηλεκτρονικές επιθέσεις

Ηλεκτρονικές επιθέσεις

Computer-hacker

Αγαπητοί αναγνώστες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας προσβάλλεται καθημερινά από hackers, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, με προφανή στόχο την αλλοίωση του περιεχομένου της και τελικά την οριστική φίμωσή μας.

Ωστόσο, η άρτια τεχνική υποστήριξη που έχουμε σε θέματα ασφάλειας και φιλοξενίας διασφαλίζει, προς το παρόν, την απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας. Σε όλους εσάς, που μας στηρίζετε με την αγάπη σας, οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Η ανωνυμία που προσφέρει το διαδίκτυο, ως μέσο, συνιστά μεγάλο δέλεαρ για μία συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων, οι οποίοι έχουν –προφανέστατα- ανάγκη πνευματικής βοήθειας. Με όπλο αυτήν ακριβώς την ανωνυμία, και συνδυάζοντάς την με τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις, αποκτούν μία στρεβλή εικόνα της πραγματικότητας, αντικαθιστώντας την τελικά με έναν εικονικό κόσμο, όπου η τεχνολογία παρέχει μία ψευδαίσθηση απόλυτης δύναμης.

Έτσι, αντί οι γνώσεις να υπηρετούν την κοινωνία των ανθρώπων, καθίστανται εργαλείο για προσωπικό όφελος. Με κίνητρο το δόλο, οι ενέργειες στις οποίες επιδίδονται οι λεγόμενοι hackers, χαρακτηρίζονται μόνο από καταστροφική μανία. Κι αυτή τη μανία τη χρησιμοποιούν ως μέσο προσωπικής καταξίωσης (!) ή τη θέτουν στην υπηρεσία άνομων συμφερόντων.

Καταφέραμε, με πολύ αγώνα και άπειρες ώρες σκληρής δουλειάς, να αποδώσουμε έργο, προσφέροντας το λόγο του Θεού σε όσους τον έχουν ανάγκη, και παρέχοντας παράλληλα έγκυρη ενημέρωση σε φλέγοντα ζητήματα του καιρού μας. Και όμως, αυτό το έργο μπαίνει καθημερινά στο στόχαστρο τέτοιων ανθρώπων, που ξυπνούν κάθε μέρα στο στρεβλωμένο τους κόσμο, έχοντας για εργασία τη διαβολή, τον εκβιασμό και την καταστροφή.

Εμείς θα συνεχίσουμε όσο μπορούμε, κι όσο μας στηρίζετε. Η δική μας πραγματικότητα είναι διαφορετική. Και το τέλος της διαδρομής πολλά υποσχόμενο· σε αντίθεση με το γκρίζο, μουντό και ανέλπιδο αύριό τους.

Νικόλαος Α. Ζουρνατζόγλου
Επισμηναγός ε.α.
Μέλος Αεροπορικής Ακαδημίας
Εκδότης – Συγγραφέας