Καλωσόρισμα

Καλωσόρισμα

7571
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα για την Καππαδοκία

Η ιστοσελίδα των εκδόσεων «ΑΓΙΟΤΟΚΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ», πέρα από τον προφανή στόχο της προβολής των βιβλίων μας, αποσκοπεί αφενός στην εξοικείωση των αναγνωστών μας με θέματα του Ελληνικού Πολιτισμού στη διαχρονικότητα του και αφετέρου στην ενημέρωση του λαού του Θεού για τα επερχόμενα γεγονότα.
Η όλη δομή της οργανώθηκε στη βάση του διμερούς ερωτήματος “Πού βρισκόμασταν άλλοτε και πού οδηγούμαστε σήμερα”, επιχειρώντας έτσι να τονίσει το υπαρκτό χάσμα ανάμεσα στη βιωμένη ελληνορθόδοξη παράδοσή μας, από τη μια, και στην Παγκοσμιοποίηση και τον Οικουμενισμό, από την άλλη.

Στο πλαίσιο αυτό κινείται όλο το υλικό που τροφοδοτεί διαρκώς την ιστοσελίδα, οργανωμένο σε ανάλογες θεματικές κατηγορίες. Ιδιαίτερο κεφάλαιο αποτελούν οι αναφορές στο μακαριστό Γέροντα Παΐσιο τον Αγιορείτη, όπου ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα ουσιαστικής και άμεσης ενημέρωσης από αυθεντικές πηγές, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και αποσπάσματα από σχετικά τηλεοπτικά αφιερώματα και σπάνιο αρχειακό υλικό.

Πέραν των παραπάνω, η όλη μας προσπάθεια έχει και Εθνικό χαρακτήρα, όπως θα πρέπει να νοείται ο απόλυτα παρεξηγημένος σήμερα -και όχι τυχαία- αυτός όρος. Εκκινεί από το χρέος μας για τόνωση του φρονήματος των Ελλήνων σε ολόκληρο τον κόσμο, αυτές τις δύσκολες ώρες, παράλληλα με την ενίσχυση της πίστης μας στον Τριαδικό Θεό.

Από το βήμα αυτό δε στρεφόμαστε εναντίον κανενός, καμίας θρησκείας, κανενός δόγματος και κανενός Έθνους. Σεβόμαστε τον κάθε άνθρωπο ως ξεχωριστή οντότητα, ως πρόσωπο, ως δημιούργημα του Θεού. Η όλη μας προσπάθεια αποσκοπεί στη διάχυση της γνώσης προκειμένου να επέλθει πνευματική αφύπνιση και εγρήγορση.

Πολύ περισσότερο, η ιστοσελίδα αυτή δεν υπηρετεί καμία πολιτική σκοπιμότητα, ιδίως σήμερα που ζούμε την πλήρη κατάπτωση του επίσημου πολιτικού χώρου.

Θεωρούμε ότι υψώνουμε μια γνήσια Ελληνική Φωνή που υπερασπίζεται τα δίκαια του λαού μας, τα αυτονόητα για κάθε Έθνος που θέλει να λέγεται και να είναι ελεύθερο, δίνοντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα παρηγοριάς κι ελπίδας για πνευματική αναλαμπή.

 

Νικόλαος Α. Ζουρνατζόγλου
Επισμηναγός ε.α.
Μέλος Αεροπορικής Ακαδημίας
Εκδότης – Συγγραφέας

Τ.Θ. 60159, Τ.Κ. 57001,
Θέρμη θεσσαλονίκης,
Τήλ. 6972 019530,
email: kappadoc(@)otenet(dot)gr
email ιστοσελίδας: kappadoc(@)gmail(dot)com