Οι Εβραίοι Αποκαλύπτονται (ξανά…): Δολοφονήστε Πρώτα Τον Ασάντ Και Μετά…

Οι Εβραίοι Αποκαλύπτονται (ξανά…): Δολοφονήστε Πρώτα Τον Ασάντ Και Μετά…

62
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ισραηλινός υπουργός ζήτησε τη δολοφονία του Σύριου ηγέτη Μπασάρ αλ Ασάντ, μετά τις δυτικές «αποκαλύψεις» για χρήση «κρεματορίου» για να καλύψει μαζικές δολοφονίες. Είπε ότι το «κεφάλι του φιδιού» στην Τεχεράνη πρέπει να αντιμετωπιστεί στη συνέχεια.

«Η πραγματικότητα με την οποία η Συρία εκτελεί ανθρώπους, σκοπίμως χρησιμοποιεί χημικά όπλα για να τους βλάψει και τώρα, με την πιο πρόσφατη κίνηση εξτρεμισμού, να τους καίει – αυτό δεν έχει παρατηρηθεί στον κόσμο εδώ και 70 χρόνια», δήλωσε ο Ισραηλινός υπουργός Στέγασης Yoav Galant, σύμφωνα με τη Haaretz.

«Περάσαμε μια κόκκινη γραμμή και κατά την άποψή μου, ήρθε η ώρα να δολοφονήσουμε τον Assad», συνέχισε.

«Και όταν τελειώσουμε με την ουρά του φιδιού, θα φτάσουμε στο κεφάλι του φιδιού, το οποίο μπορεί να βρεθεί στην Τεχεράνη και θα το αντιμετωπίσουμε επίσης», είπε.

Αυτό που φαίνεται να είναι η πρώτη καταγεγραμμένη ισραηλινή απειλή για δολοφονία του Σύριου Προέδρου, έρχεται αφότου το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών ισχυρίστηκε, χωρίς να παρουσιάσει κανένα ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο, ότι η συριακή κυβέρνηση χρησιμοποιεί «κρεματόριο» έξω από τη Δαμασκό για να κάψει τα σώματα ανθρώπων που σκότωσε.

Νωρίτερα την Τρίτη, ο Γκαλάντ δήλωσε στο ραδιόφωνο του Ισραηλινού Στρατού ότι η κυριαρχία του Άσαντ είναι η χειρότερη μετά τη ναζιστική Γερμανία. «Αυτό που συμβαίνει στη Συρία ορίζεται ως γενοκτονία με όλες τις σημασίες της», δήλωσε σύμφωνα με την Jerusalem Post.

Ο Galant, συνταξιούχος στρατηγός του IDF, πρόσθεσε ότι το Ισραήλ θέλει να δει τον Assad και την Αλαουιτική κυβέρνησή του να εκδιώκονται από την εξουσία και να αντικαθίστανται από έναν «μετριοπαθή Σουνίτη κυβερνήτη».

Πηγή